Moskisvet.com
Lacey Wildd - 2

Novice

Saj ni res, pa je!

N.J.
04. 06. 2014 08.19
13

Lacey Wildd je svoje prsi povečala že nič kolikokrat, za vse plastične posege, ki si jih je privoščila, pa je porabila vrtoglavih 250 tisoč dolarjev (190 tisoč evrov). Denar ni prihajal vedno iz njenega žepa, kajti posegov se je lotevala tudi s pomočjo donacij, je pa nekaj res: njene prsi so danes že tako velike, da se svetijo v temi!

Lacey Wildd ne skriva, da se je njena ljubezen do velikega oprsja sprevrgla v pravo obsedenost. Nenazadnje je zvezdnica resničnostnih šovov nastopila tudi v oddaji televizijske hiše TLC z naslovom 'My Strange Addiction' (Moja nenavadna odvisnost). 45-letnica je v oddaji priznala, da je za posege, skupno jih je prestala približno 30, zapravila že zajetno vsoto denarja, da njene prsi skupno tehtajo že okoli 20 kilogramov, istočasno pa je povedala tudi, da ni obsedena zgolj s svojim oprsjem, temveč s celotnim videzom. Je pa v oddaji izpostavila še eno zanimivost: svetleče oprsje. Kako se njeni plastični baloni svetijo v temi, preveritev videu!

 

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578