Moskisvet.com
Julianne Hough - 8

Novice

Naši Niki ne seže niti do kolen!

J.V.
20. 06. 2014 15.53
15

Igralka in plesalka Julianne Hough se zadnjih nekaj tednov nahaja na svoji plesno-glasbeni turneji, ki jo popestrijo tudi številne seksi oprave. Zvezdnica na odru večkrat pokaže svoje izklesano telo, z nič manj mamljivimi oblinami pa se lahko pohvalijo tudi njene spremljevalne plesalke, med katerimi je tudi naša Nika Kljun.

Nika Kljun (na levi) je dokazala, da je v top formi!
Nika Kljun (na levi) je dokazala, da je v top formi! FOTO: Instagram

Hollywoodska zvezdnica Julianne Hough in njen brat Derek sta se že pred časom odpravila na njuno prvo turnejo in se odločila, da uporabita staro in preverjeno taktiko, kako privabiti čim več obiskovalcev.

Tisti, ki jih ples ne zanima preveč, lahko namreč med šovom občudujejo razgaljena in prepotena telesa plesalk. Največ vznemirjena je v dvorani zagotovo povzročila Julianne, ki se je na odru pojavila oblečena v nenavaden kostum iz belih trakov in v njem burila moško domišljijo.

Plesalki in igralki na odru družbo dela tudi naša koreografinja Nika Kljun, ki zadnjih nekaj let živi in dela v Los Angelesu. Energična svetlolaska v dvodelnem seksi kostumu brez težav konkurira hollywoodski zvezdnici.

Julianne Hough - 12
Julianne Hough - 12 FOTO: Profimedia
Julianne Hough - 10
Julianne Hough - 10 FOTO: Profimedia
Julianne Hough - 11
Julianne Hough - 11 FOTO: Profimedia
Julianne Hough - 9
Julianne Hough - 9 FOTO: Profimedia

 


 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578