Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ljubila sem se z Monico Bellucci!

K.Š.
01. 12. 2011 10.30
7

Rosalinda Celentano, kontroverzna hčerka italijanskega zvezdnika Adriana Celentana in igralke Claudie Mori, zadnje čase preseneča z zanimivimi javnimi izjavami. Nedavno je priznala celo, da je bila v ljubezenskem razmerju s prelepo Monico Bellucci ...

Najstniška ljubezen

"Da, ljubili sva se, ko sva bili mladi. Zvezo sem prenehala jaz, vendar sem zelo trpela ... Prosila sem jo, da se ustaviva le pri poljubih in tako je bilo. Mislim, da je bolje tako ... Še dandanes, ko se vidiva, začutiva metuljčke," je novinarki priznala Rosalidna.

Nikar si ne pozabite ogledati galerijo, kjer je Monica pokazala svoje popolne prsi!

"Poljubljava se kar pred vsemi!"

Poleg seksi Monice pa naj bi Rosalinda imela kar nekaj 'zvezdniških' ljubic. Med drugim tudi igralko Asio Argento, o kateri je brez dlake na jeziku povedala: "Ko sva skupaj, se mečkava, poljubljava z jezikom ... Vsem na očeh. Ni nama mar, če naju ljudje gledajo in se zgražajo. Asia pa je prestrašena, boji se ljubezni."

"Alkohol me bo ubil!"

Igralka je šla še dlje. Novinarki in celi Italiji je povedala tudi, da še nikoli ni spala z moškim in da je potemtakem devica ... Kar pa ne pomeni, da ni 'pokvarjena'.  Poleg tega je priznala tudi, da ima težave z alkoholom. "Ne drogiram se, ampak nenehno padam v brezno alkohola."

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616