Moskisvet.com
image (28)

Novice

Oglas

Ujame vse, kar ti ne!

T.M.
17. 06. 2014 07.23
0

Če ste strasten voznik koles, motornih koles in skuterjev je Mio MiVue M350 vaš idealen sopotnik.

Če ste strasten voznik koles, motornih koles in skuterjev je Mio MiVue M350 vaš idealen sopotnik.
Ta specializirana kamera posname vsak relevanten ali zanimiv trenutek na prostem. Z kamero, boste prejeli celotno paleto dodatkov, ki vam bodo omogočali namestitev kamere na čelado, motorno kolo ali kjerkoli si želite.

Tako naprava kot tudi polnilec sta vodoodporna (IPX8 ). Uporabite jih lahko kadarkoli ne glede na vremenske razmere. Polnjenje ne ustavi snemanja. Z 32GB pomnilniško kartico in v športnem načinu lahko posnamete do 8 ur posnetkov pred prepisovanjem prvo posnete datoteke.

Baterija zagotavlja do 2h snemanja. *

Širokokotna kamera posname vsako podrobnost pri 170⁰ stopinjah spektra. Kamero lahko preklapljate med različnimi načini snemanja, ki so odgovorni za končno kakovost posnetih slik. Vi lahko izberete pravi način ki bo ustrezal vašim potrebam: športni način s 30 sličicami na sekundo s Full HD 1080p ali 720p 60fps s . Zahvaljujoč veliki zaslonki so posnete slike ostrejše in svetlejše, tudi pri zelo šibki svetlobi.

MiVue 350 se lahko uporablja tudi za druge dejavnosti na prostem. Po vklopu fotoaparata prejmete obvestilo z vibracijo. Ni vam treba sneti vašo čelado da se prepričate če je snemanje vklopljeno. Je kompakten in lahek (le 90 gramov) . Naprava je žepne velikosti, kar vam omogoča da bi jo lahko vedno imeli zraven. MiVue M350 ima tudi " načrt za hitro odpenjanje ", ki omogoča da enostavno snamete napravo iz katerega koli od vključenih nosilcev.

Naprava je združljiva z IPX8 nepremočljivi standardi. Omogoča vam snemanje video posnetkov tudi do 3 metre pod vodo za eno uro, brez dodatnih varnostnih dodatkov.

HDMI izhod vam omogoča ogled posnetih video posnetkov na zunanjem monitorju neposredno iz fotoaparata. Lahko delite svoje posnetke s prijatelji na Facebooku , ki uporabljajo računalniško aplikacijo Mio MiVue Manager.
* Sobna temperatura

MAGELLAN ECHO pametna športna ura

Magellan Echo pametna ura ki vas popelje v prihodnost!

Echo ni vsakdanji športna ura, je pametnejša in boljša. Echo vam prenaša podatke iz športnih aplikacij na vašem mobilnem telefonu na zapestje v realnem času, kar vam omogoča da vpogled na čas, razdaljo in tempo že na prvi pogled. V povezavi z vašim mobilnim telefonom postane Echo ura vaš daljinski upravljalniki, ki vam omogoča lažje nadzorovati aplikacije za Fitnes in glasbo na telefonu. Uživajte v vsakdanjih športnih aktivnosti z vašo novo, pametno, športno uro Echo!

Naprava
Dimenzije: 46mm x 49mm x 13mm
Teža: 44 gr
Baterija: CR2032 zamenljiva
Temperatura:-10°C to 60°C
Vodoodpornost: Naprava je vodoodporna, lahko gre tudi pod tuš, ni uporabna pri plavanju
Funkcija ure: Da
Povezljivost
Podatki aplikacije v realnem času: Da
Mobilna združljivost za aplikacije: Strava, Wahoo Fitness, iSmoothRun, MapMyRun. Go to active.magellangps.com/echo/apps for a full list of apps.
Phone združljivost: Iphone 4s +, Android-kmalu, spletna povezava active.magellangps.com/echo/devices
For a full list of devices.
Zaslon
Resolucija zaslona: 128px x 128px
Velikost zaslona: 1.0" diameter
Tip zaslona: Visoka ločljivost, odlična čitljivost pri vseh vremenskih pogojih
Možnost menjave zaslona: Da
Vmesnik & Komunikacija
Zvočni alarm & obvestila: Da
Brezžična komunikacija: Bluetooth 4.0 (Smart low energy)
Upravljanje Fitnes aplikacije: Da
Upravljanje glasbe: Da
Monitor srčnega utripa
Vodoodporen: Da
Dimenzije: 66.1 x 38 x 12.5 mm
Baterija: 1 x CR2032 3V lithium
Garancija: 24 mesecev


 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616