Moskisvet.com
Dino

Novice

Košarkarsko legendo odpeljali v bolnišnici!

N.J.
05. 06. 2014 10.29
0

Nekdanji hrvaški košarkar Dino Rađa se je včeraj zjutraj v Splitu ponesrečil. Z motorjem je trčil v avtomobil, ki mu je prečkal pot, poškodovanega 47-letnika pa so odpeljali v splitsko bolnišnico.

Kot poroča hrvaška spletna stran 24sata, Dino Rađa ni težje poškodovan. Odnesel naj bi jo le z nekaj praskami, tako da so ga kmalu odpustili v domačo nego.

Dino
Dino FOTO: Facebook
Nekdanji hrvaški košarkar naj bi sicer z motorjem BMW vozil po ulicah Splita ter na križišču Matoševe ulice in Ulice sedam Kaštela naletel na avtomobil, ki mu je prečkal pot. Kdo je prečkal križišče skozi rdečo luč in je posledično kriv za nesrečo, policija še ni uradno potrdila, so pa očividci povedali, da naj bi avtomobil izsilil Rađo, ki je pri tem izgubil nadzor nad težkim motorjem ter s silo treščil vanj. Znano je tudi, da voznica avtomobila in ostali sopotniki v nesreči niso bili poškodovani, Rađin motor pa naj bi odneslo kar 20 metrov od točke udarca, piše 24sata. Rađa naj ne bi utrpel hujših poškodb, po nesreči naj bi celo sam vstal in se usedel na robnik ceste.

47-letnik je sicer vešč motorist. Od upokojitve z mesta košarkarja dalje naj bi z njim prevozil že več kot 100 tisoč kilometrov. V eni od izjav je nekoč dejal, "Obiskal sem naslednje države: Maroko, Španijo, Francijo, Italijo, Grčijo, Albanijo, Makedonijo, Črno Goro, BiH, Avstrijo, Švico, Češko, Slovaško, Nemčijo, Litvo, Latvijo, Estonijo, Finsko, Švedsko, Dansko in Norveško ... Verjetno sem na kakšno pozabil. No, prevozil sem celo Evropo, predvsem v poletnih mesecih, celo skozi Saharo sem se peljal pri 44°C ..."

Dino Rađa
Dino Rađa FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578