Moskisvet.com
Larissa Riquelme

Novice

Le kdo je ne bi imel?

K.Š.
11. 01. 2012 10.47
51

Od navdušenega skakanja po tribunah med svetovnim prvenstvom leta 2010 do raznih televizijskih vlog je bila pot kratka. Najbolj znana in seksi navijačica na svetu je tudi zelo zaželena.

Se je še spomnite, kako je leta 2010 navdušeno navijala za Paragvaj? Lahko rečemo, da je Larissa Riquelme postala slavna kar čez noč. Po svetovnem prvenstvu je njena kariera šla le navzgor. Njena prepoznavnost je prerasla meje Paragvaja in sedaj je zvezda tudi v Argentini in Braziliji, kjer redno gostuje v raznih televizijskih šovih in polni naslovnice najbolj branih revij.
Njeno popularnost bodo izkoristili tudi člani brazilskega nogometnega kluba America Pernambuco. Predsednik kluba Augusto Moreira je nedavno izjavil, da bo Larissa postala tudi njihova muza. Poleg tega gospod Moreira tudi meni, da bi lahko njena popularnost pomagala pri nadaljnjem razvoju kluba. "Larissa je muza cele Južne Amerike in sedaj bo tudi našega kluba," je to navdušeno komentiral eden od članov kluba.
Larissa trenutno navdušuje tudi v raznih televizijskih oddajah.
Larissa trenutno navdušuje tudi v raznih televizijskih oddajah. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (51)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578