Moskisvet.com
Laura Pausini

Novice

Laura Pausini za las ušla smrti?

K.Š.
05. 03. 2012 10.35
0

Nocoj bi moral biti v Reggio Calabriji težko pričakovani koncert italijanske pevke Laure Pausini. Zaradi hude delovne nesreče pa so morali koncert odpovedati.

Pred kratkim se je zrušil oder, ki je bil postavljen za koncert Jovanottija v Trstu, tokrat pa se je podobno zgodilo na jugu Italije. Iz še neznanih razlogov se je zrušil cel podporni sistem, na katerem so bile luči in zvočniki.
V nesreči je umrl 31-letni Matteo Armelini, ki je bil zadolžen za montažo luči. Cel sistem, ki je narejen iz težkih kovinskih delov, se je zrušil in pod seboj pokopal vse – kar nekaj delov pa je padlo celo na tribuno.

Oder se je zrušil le nekaj ur pred Laurinim nastopom.


Na kraj nesreče je takoj prišla policija, ki še zmeraj preiskuje, zakaj se je nesreča sploh zgodila. Po prvih ugotovitvah obstaja kar nekaj razlogov, zakaj naj bi se oder zrušil. Eden od teh pa je, da naj bi pod hudo težo celotnega odrskega sistema popustil parket. To bi se torej lahko zgodilo tudi med samim koncertom in sreča v nesreči je, da se je vse skupaj zgodilo pred koncertom, saj bi bilo žrtev v tem primeru lahko res veliko. Med drugimi tudi med nastopajočimi.

Novica se je začela širiti tudi po družbenih omrežjih. Pevka o dogodku še zmeraj ni podala uradne izjave. Spomnimo, ko se je to pripetilo pred Jovanottijevim koncertom, je ta takoj odpovedal celo turnejo in svojo žalost izrazil tudi na socialnem omrežju Facebook.
_____________________

Se še spomnite enega od prvih Laurinih hitov?
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616