Moskisvet.com
Debbie Delamar - 4

Novice

Kraljica silikonskega oprsja pretresla britanski otok!

J.V.
10. 07. 2014 14.00
24

34-letna Debbie Delamar je ponosna lastnica največjega oprsja v Veliki Britaniji. »Nikoli nisem imela namena imeti največje oprsje, enostavno se je zgodilo,« pravi starleta, ki ji njeni ogromni 'prijateljici' povzročata kar nekaj težav.

Debbie Delamar - 1
Debbie Delamar - 1 FOTO: YouTube

Silikonska kraljica južnega Walesa, kot so jo mnogi poimenovali, je na britanskem otoku postavila rekord v največjem oprsju. Kar pa kot pravi sama, to ni bil nikoli njen namen. Bujno oprsje pa ima tudi številne negativne posledice, ki se jih Debbie iz dneva v dan bolj zaveda.

Po zadnjem plastičnem posegu namreč ne more več ploskati. »S hčerkama sem bila na koncertu in ugotovila, da ne morem ploskati. Toda sedaj sem se že navadila.«

XXL oprsje ji je prineslo slavo in denar ter oboževalce iz celega sveta. Njene fotografije, na katerih je zgoraj brez, se prodajajo kot za med in Debbie nima nobenega namen odstraniti silikone. »Srečna sem, a ne načrtujem dodatnih operacij. Mislim, da moj mož ne bi imel razumevanja za še en poseg,« je dejala Britanka.


 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616