Moskisvet.com
Pokazala več, kot je želela ...

Novice

Ko jo pokaže Victoria …

J.V.
27. 06. 2014 14.09
12

Nekdanja švedska Playboyjeva zajčica je v preteklosti že večkrat dokazala, da ve kako privabiti pozornost paparacev. Čeprav je tokrat niso ujeli v seksi bikiniju, pa jim je Victoria Silvsted kljub temu dala nekaj za videti.

Manekenka in Playboyjeva zajčica je morda res na pragu 40. let, toda mična blondinka je še vedno predmet poželenja številnih moških. V življenju ne počne drugega kot to, da se prestavlja z ene plaže na drugo in živi razkošno življenje. In čeprav je manekenske vode že pred nekaj leti zamenjala za poslovne, je popolnoma jasno, da še vedno neizmerno uživa, kadar jo fotografijo.

V kratki poletni obleki so jo pred nekaj dnevi opazili, ko se je vkrcavala na svojo razkošno jahto, ki jo je čakala zasidrana v enem od pristanišč v francoski rivieri. V trenutku nepazljivosti je Victoria paparacem, ki so čakali na dobro fotografijo, na ogled postavila tudi svoje bele spodnje hlačke. Ja, zgodi se tudi najboljšim!

Pokazala več, kot je želela ...
Pokazala več, kot je želela ... FOTO: Profimedia
Victoria Silvsted pokazala mednožje - 3
Victoria Silvsted pokazala mednožje - 3 FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549