Moskisvet.com
image (28)

Novice

Vsi so buljili v bujno oprsje slavne tenisačice Simone!

J.V.
08. 07. 2014 10.14
17

Romunska tenisačica Simona Halep je nekoč slovela kot igralka z največjim oprsjem na igrišču, danes pa temu ni več tako. Z razliko od številnih pripadnic ženskega spola, ki se odločajo za povečanje svojih 'prijateljic', se je Simona odločila za zmanjšanje.

Simona Halep je ena izmed najboljših teniških igralk v Romuniji, ki je še nedolgo nazaj burila moško domišljijo s svojim bujnim oprsjem. Čeprav veliko žensk o takšnih oblinah lahko le sanja, pa je oprsje Simoni očitno povzročalo številne preglavice.

Zaradi tega se je odločila, da odide pod nož in si oprsje za nekaj košaric zmanjša. Razlika je velika in ko je prvič po lepotni operaciji stopila na teniško igrišče, je med publiko dobesedno završalo.

»Teža prsi me je mučila, bilo mi je neudobno kadar sem igrala. Bolel me je križ, všeč pa mi niso bile niti v zasebnem življenju. Za operacijo bi se odločila tudi, če ne bi igrala tenisa,« je pojasnila Simona, ki je po operaciji vedno bolj uspešna na igrišču in se je na Wimbledonu uvrstila v polfinale.


 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578