Moskisvet.com
Barbara D'Urso

Novice

Barbara, kakšna sramota!

N.J.
05. 06. 2014 14.35
6

Priznana italijanska televizijska voditeljica Barbara D'Urso si je z objavo a Instagramu naredila sramoto, ki je verjetno ne bo nikoli pozabila ...

Barbara D'Urso
Barbara D'Urso FOTO: Facebook
Italijanska voditeljica Barbara D'Urso je nedavno predstavila svojo novo revijo 'B'. Temu v čast je na Instagramu in Facebooku objavila fotografijo, na kateri njeno revijo v roki drži Michelle Obama.

Čeprav je šlo za fotomontažo, objava niti ne bi bila toliko sporna, če Barbara pod fotografijo ne bi pripisala 'hashtagov', med katerimi je bil prvi #Oprah. Se je namenoma zmotila ali je le 'pomotoma zamenjala' Michelle Obama z Oprah Winfrey? Vsekakor sramota za tako priznano televizijsko osebnost.

No, Barbara se je tudi sicer že kar nekajkrat znašla v neprijetnem položaju. Ne le, da so jo večkrat ujeli v kočljivem položaju, velikokrat je za pestro pisanje o sebi poskrbela tudi z izjavami na televiziji. V svoji dnevni oddaji je namreč mnogokrat gostila osebnosti, s katerimi se je zapletla v pogovore o temah, ki so primerne za odraslo občinstvo.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578