Moskisvet.com
Pamela Anderson za Vogue

Novice

Je to slovo najbolj slavnega silikonskega oprsja?!

J.V.
20. 06. 2014 15.59
6

Nekdanja Playboyjeva zajčica in zvezdnica serije Obalna straža si je morda kariero zgradila na njenem bujnem oprsju, sedaj pa si Pamela Anderson želi spremembo. Igralka je prepričana, da je prišel čas, da se tudi sama pokaže v nekoliko drugačni luči in bolj resni vlogi.

Pamela Anderson se je do slave povzpela predvsem po zaslugi njenega bujnega silikonskega oprsja in vlogi seksi reševalke iz vode v seriji Obalna straža.

Njen igralski talent nikoli ni bil v ospredju, sedaj pa si je 47-letnica zaželela spremembe. »Dolgo časa si že želim igrati v bolj resnem projektu. Dovolj je bilo mojih golih prsi. In čeprav so zaslužne za mojo kariero, si sedaj želim nečesa drugačnega,« pravi Pamela.

Zvezdnica je že pred časom priznala, da čeprav ne živi več tako divjega življenja, jo njena razuzdana preteklost še vedno preganja. Del tega je tudi njen seks posnetek, ki ga najbolj obžaluje.


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578