Moskisvet.com
Policist

Novice

In to kar na policijskem avtomobilu!

J.V.
11. 06. 2014 08.15
7

Irving Diaz ni prvi policist, ki se je znašel sredi škandala, ker so ga kamere ujele v trenutku, ko si je med delom privoščil malo zabave s svojim dekletom.

Fotografija, ki jo je na družabnem omrežju objavila Neshia Thomas, je povzročila pravi kaos med Američani. Tem se je namreč zdelo zelo sporno vedenje floridskega policista Irvinga Diaza, ki se je med delovnikom 'mečkal' s svojim dekletom.

»To ni bil samo običajen poljub na usta. Vse, kar sta potrebovala, je bilo to, da iz neba pade postelja,« je dejala zgrožena očividka, ki pa ni bila edina, ki ji javno izkazovanje ljubezni policista na delu ni bilo všeč.

»To izgleda še slabše, kadar policist otipava dekle. To je neprofesionalno. Tega ne bi pričakovali od policista v uniformi, in to celo na policijskem avtu,« je le eden do komentarjev. Z njegovim vedenjem niso bili zadovoljni niti njegovi nadrejeni, ki so že sporočili, da je Diaz v postopku preiskave.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549