Moskisvet.com
Sara

Novice

Hrvatica pred in po plastičnih operacijah

E.N.
01. 02. 2012 11.05
14

O njej se veliko govori in piše, čeprav nam ni prav jasno, kaj v bistvu dela, da je tako 'znana'. Sara sicer zelo rada šokira in želi biti prisotna na naslovnicah rumenih revij. Najbrž si je tudi zato omislila tako velike vsadke in tako 'napihnjene' ustnice. A če bi radi vedeli, kako je izgledala pred nekaj leti ...

Sara nekoč
Sara nekoč FOTO: Facebook
Kar nekaj lepotičk, ki ne potrebuje plastičnih operacij, se temu nikakor ne more odreči. Zakaj to počnejo? Zaradi prepoznavnosti, zaradi samopromocije ali celo zaradi tega, da so bolj samozavestne?

No, če ste se kdaj vprašali, kako je nekoč izgledala seksi starleta Sara, ki navdušuje predvsem v Srbiji, imate tu foto odgovor. Kot 19-letnica je sicer prisegala na svetle lase, vendar so bile njene ustnice in prsi povsem naravne. In če malo bolje pogledamo fotografijo, ki je pred nekaj dnevi 'pristala' na Facebooku, lahko opazimo tudi, da je imela lepe prsi in zelo lepe polne ustnice. Sedaj pa so njene ustnice pretirano 'napihnjene', kar seveda ni najbolj estetsko. Da ne govorimo o dekolteju.

Kot je bilo pričakovati, so se pod temi fotografijami pojavili številni komentarji in večina njenih prijateljev je mnenja, da je bila Sara mnogo lepša takrat, ko se še ni tako 'napihnila'.
Njej komentar: "Ah, ne pretiravajte, prepoznati me je prav lahko, edina razlika je barva las in nekoliko bolj naravne ustnice!"

Kakšnega mnenja pa ste vi? 

Soraja Vučeljić - 21
Soraja Vučeljić - 21 FOTO: Facebook
Soraja Vučeljić - 20
Soraja Vučeljić - 20 FOTO: Facebook

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578