Moskisvet.com
Anja uživa v sončnih dneh in rada pokaže malo gole kože.

Novice

Škandal: hčerka slovenskega politika pozirala gola?!

J.V.
26. 06. 2014 08.00
59

Anja Jenko je hči gospodarstvenika in nekanjega politika Janka Jenka in nova starleta na slovenski estradni sceni. V središče pozornosti ji je uspelo priti predvsem po zaslugi njenih seksi fotografij: Anja namreč zelo rada pozira in prepričani smo, da bomo o politikovi hčerki še veliko slišali.

Anja uživa v sončnih dneh in rada pokaže malo gole kože.
Anja uživa v sončnih dneh in rada pokaže malo gole kože. FOTO: Facebook

Pozornost je pritegnila z razgaljenimi fotografijami, ki so navdušile marsikaterega moškega, ki se je spraševal, kdo je ta nova mična mladenka na estradni sceni.

Malo manj navdušen pa je bil nad njimi njen oče in znan slovenski politik Janko Jenko. To je priznala tudi Anja sama in dodala, da mu je morala obljubiti, da tega ne bo več počela. Na njenem Facebook profilu namreč ne manjka foto utrinkov, na katerih je temnolaska zgoraj brez.

Sicer pa je Anja postala stalnica na različnih družabnih dogodkih, z Denisom Avdićem je sodelovala pri snemanju skrite kamere za priljubljeni šov Znan obraz ima svoj glas, pred kratkim pa v reklami delala družbo tudi Juriju Zrnecu. Ponudbe ji očitno kar dežujejo z neba in prav nobeno presenečenje ni, da postaja vedno bolj zaželena starleta pri nas.

Anja Jenko - 2
Anja Jenko - 2 FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578