Moskisvet.com
image (28)

Novice

Grozljivo! Kaj se je zgodilo z njegovim ušesom?!

S.R.
27. 01. 2012 10.20
2

Hokej zna biti prav zares krut šport. Ob vseh udarcih ob steno, mahanju s palicami in precej običajnimi pretepi so poškodbe v tem športu prej pravilo kot izjema. To je na lastni koži občutil tudi hokejist moštva Washington Capitals Matt Hendricks, ki ga je poškodoval kar moštveni kolega.

Na spletu so namreč zaokrožile precej grozljive fotografije Mattovega raztrganega ušesa. Vse skupaj se je pripetilo minulo soboto na treningu ekipe Capitolsov v Pittsburghu. Po strelu kapetana ekipe Alexa Ovechkina (ki je sicer nedavno poškodoval še enega soigralca) se je plošček namreč odbil od zaščitne ograje in nesrečnega Matta zadel naravnost v uho. Vsak, ki si je kdaj ogledal hokejsko tekmo lige NHL, dobro ve, da njihovi streli niso mačji kašelj. Hendricks je za spletno stran svoje ekipe povedal, da ga je udarec povsem presenetil. Ob zadetku se je počutil, kot da bi ga nekdo ''udaril s kijem za bejzbol''. Po udarcu je bil Matt kar malce omotičen, zato je potreboval kar nekaj časa, da je začutil bolečino in ugotovil, da precej hudo krvavi iz ušesa.
Hendricks je odhitel z ledu k svojemu zdravniku, na pomoč pa mu je priskočil tudi plastični kirurg domače ekipe Pittsburgh Penguins. Skupaj so zdravniki Mattu uspeli ponovno sestaviti hrustanec in sčasoma zašiti uho. Sodeč po fotografiji Mattovega ušesa po operaciji je zdravnikom slednja odlično uspela. Hendricks je bil kmalu spet na ledu in čeprav je na naslednji tekmi dobil še en udarec v uho in spet začel krvaveti, se mu bo uho po besedah zdravnikov precej lepo zacelilo. Oglejte si fotografijo Mattovega ušesa pred operacijo in po njej, opozarjamo pa vas, da tista prva ni za vsakogar.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549