Moskisvet.com
image (28)

Novice

Grozljive fotografije iz nočnih klubov ... Se prepoznate?

N.J.
09. 06. 2014 07.39
34

Glasna glasba, zatemnjeno ozračje, pohotne ženske in še bolj pohotni moški v kombinaciji s kozarčkom alkohola ali dvema preveč pomenijo le eno: še več poguma in dejanja, ki jih marsikdo dan kasneje še kako obžaluje ... Se prepoznate v kateri od teh situacij? Upamo, da ne ...

Med nami skorajda ni človeka, ki si v mladih ali manj mladih letih ne bi kdaj privoščil kozarčka preveč in naredil nečesa, kar je kasneje obžaloval ... No, in če ima večina srečo, da njihovega neprimernega obnašanja ni nihče ovekovečil in objavil na spletu, vsi prav gotovo nimajo takšne sreče. In naj ti še tako močno trdijo, da so se zgolj 'poljubljali' ob robu plesišča ali le plesali s prijatelji, zahvaljujoč fotografijam vsi ostali vedo, da je šlo za zverinsko naskakovanje brez kakršne koli mere dobrega okusa in neokusno zvijanje sredi plesišča ... Nasmejte se, predvsem pa si zapomnite: prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!
 

 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549