Moskisvet.com
Nana

Novice

Grozljiva preobrazba nekoč seksi voditeljice šokirala javnost

S.C.
30. 07. 2013 13.14
83

Priznana grška manekenka in televizijska voditeljica Nana Karagianni je bila pred časom prava paša za moške oči, a jo je želja po še bolj vitki postavi pahnila v skorajšnjo smrt. Od blondinke, ki je zapeljevala s svojim širokim nasmeškom ter greha vrednimi oblinami, so ostale le še kosti.

Ni ga človeka, ki se ne bi zgrozil ob pogledu na nekdanjo grško manekenko in voditeljico Nano Karagianni. Na njenem nekoč zapeljivem telesu ni namreč niti grama maščobe, videti je kot živi okostnjak. Nekoč je burila moško domišljijo tako na televizijskih sprejemnikih, kot tudi na seksi fotografijah, a očitno kljub gori komplimentov s svojim izgledom ni bila najbolj zadovoljna, zato se je odločila, da se znebi nekaj kilogramčkov. A sprva nedolžno hujšanje kmalu ni več mogla nadzorovati in tako se je še preden se je dobro zavedla, znašla v začaranem krogu anoreksija, posledično pa ni izgubila le teže in privlačnega videza, pač pa je šla po zlu tudi njena kariera. Na srečo se Nana svojih težav zaveda in se na vse pretege trudi, da bi ozdravela, pri čemer ji ob strani stoji mož Giannis Kotsopoulus, hkrati pa želi v medijih predstaviti svojo zgodbo, da bi dekleta odvrnila od želje po pretirano vitki postavi. V ta namen tudi redno na družbenih omrežjih objavlja svoje grozljive fotografije ter nastopa v medijih tudi onkraj meja, da bi pokazala, kaj lahko privede obsedenost s težo. Vsi držijo pesti zanjo in upajo, da se nekoč spet vrne tista vroča blondinka, kakršno so nekoč poznali.

Nana
Nana FOTO: Facebook

 

KOMENTARJI (83)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578