Moskisvet.com
Psi - 1

Novice

Grozljivo: zazidali so jih žive!

U.K.
25. 04. 2012 14.11
129

Prebivalci Sarajeva so se združili in osvobodili okrutno mučene pse, ki jih je žive zazidala Senija Kneževič Sarić.

Psi - 2
Psi - 2 FOTO: YouTube
Z ulic je jemala potepuške pse

Senija je z ulic jemala pse in jih odpeljala domov, kjer jih je zapirala v posebne prostore brez hrane in vode. Nekatere pse je nato odpeljala v kočo ob mestu, kjer so jih okrutno ubili, navadno z noži in sekirami. Senija je priznala, da je večino živali pokončala sama.

Klet grozot

Pse je zazidala v posebno klet, kjer so imeli stik z zunanjim svetom samo skozi ozko odprtino. Sosedje in aktivisti za pravice živali so že leta opozarjali policijo, a ni nihče ukrepal. Sedaj pa je bilo prebivalcem dovolj. Po sistemu razjarjene množice so vdrli v prostore in rešili pse. Pse so našli v lastnih fekalijah, mnogi med njimi so krvaveli, bili pa so popolnoma izstradani in dehidrirani. Očividci poročajo, da je imela Senija v prostoru tudi do

Senijo so sicer aretirali, a vsaj zaenkrat kaže, da ne bo nobene obtožbe glede mučenja živali, čeprav v državi takšni zakoni obstajajo.

sedemdeset psov, ki so jih sosedje in aktivisti poskušali hraniti skozi ozke line. Eden od aktivistov je pri tem dobil 100 evrov kazni. V tem primeru pa je policija hitro ukrepala.

Družinski člani so ji pomagali

Očitno je, da je Senija, ki v hiši živi s svojo hčerko in možem, oba sta najverjetneje sodelovala pri mučenju živali, psihološko neuravnovešena in tako veliko krivde leži na odgovornih organih, ki niti po letih pritožb niso ukrepali. In dejstvo, da morajo namesto tistih, ki so za to odgovorni, zakon v svoje roke vzeti ljudje, je precej žalostno.

V Nemčiji pa pobijajo pse za krzno!
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (129)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616