Moskisvet.com
image (28)

Novice

Grozljiv posnetek: ubil otroke, ženo in sodil še sebi!

N.J.
05. 03. 2014 07.54
40

36-letni Nuria Duran je kruto umoril svojo 30-letno ženo in štiri otroke. Pretresljiv posnetek, na katerem trupla kar dežujejo na dvorišče pred blokom, pa se je pojavil na strani LiveLeak. Zaradi nazornih prizorov posnetek ni primeren za občutljive osebe.

Na strani LiveLeak je uporabnik ThePhocker objavil posnetek (samo)morilskega pohoda 36-letnega Nurie Durana iz Turčije. S kladivom in nožem se je najprej lotil žene Ozlem, enoletne hčerke Dreams, 3-letnega sina Merta in 5-letnega Yigita, nato pa se je odpravil v šolo po 7-letnega sina Seana, se vrnil v stanovanje in umoril še njega.

Na posnetku na dvorišče iz 11. nadstropja bloka, v katerem je živel Duran s svojo družino, najprej prileti telo 7-letnika. Videti je, da je ob trenutku, ko pade na tla, še živ, toda poškodbe so zanj očitno prehude in deček kmalu obleži na tleh. Ko čez ograjo dvorišča spleza mimoidoči, ki opazi dečkovo trupelce, pa iz enajstega nadstropja pade še eno truplo - tokrat Nurijevo. Oče je po svojem morilskem pohodu storil samomor. Pred ograjo se začne zbirati gruča radovednežev, ko na kraj dogajanja prispejo policija in reševalci pa iz bloka prinesejo še trupla preostalih treh otrok in žene.

Kot je za medije povedal predstavnik tamkajšnje policije, naj bi bil Nuria brezposeln. Nekdanji gradbeni delavec je ostal brez službe, uteho pa je začel iskati v zdravilih in alkoholu. Bil je že stari znanec policije, ki je morala že večkrat posredovati pri Duranovih, ker je Nuria pretepal ženo, večkrat pa naj bi skušal tudi storiti samomor.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549