Moskisvet.com
James More - Britanija ima talent - 2

Novice

Grozljiv posnetek, ki je pretresel Veliko Britanijo!

J.V.
09. 07. 2014 08.01
14

Priljubljeni šov Britanija ima talent je v zadnjih tednih postregel s kar nekaj neverjetnimi nastopi, največ pozornosti pa je uspelo pritegniti iluzionistu Jamesu Moreu. S svojo točko je žirijo pustil odprtih ust, mnogi pa so bili nad njegovim neverjetnim nastopom popolnoma šokirani.

Pozivamo najrazličnejše talente z vseh koncev in krajev Slovenije, da stopijo pod soj žarometov in Sloveniji pokažejo svoj talent! Prijave že potekajo na spletni strani Slovenijaimatalent.si!

Posnetek nastopa Jamesa Morea v šovu Britanija ima talent si je do danes ogledalo več kot 24 milijon ljudi. Mladi iluzionist ni pritegnil le pozornosti žirije in Velike Britanije, ampak celotnega sveta.

In kako mu je to uspelo? James se je izkazal kot naslednji David Cooperfield, ko je pripravil provokativno točko, med katero ga položijo na oster meč. Po nekaj sekundah lebdenja na njegovi konici, publiko dobesedno šokira trenutek, ko na oster meč pade.

James je le eden izmed mnogih udeležncev zadnje sezone priljubljenega šova v Veliki Britaniji in prepričani smo, da se mu bo z novimi izvirnimi točkami uspelo uvrstiti zelo visoko.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578