Moskisvet.com
Keiren

Novice

Fotografijo 'mrtvega' sina objavila na spletu

N.J.
07. 02. 2014 12.14
54

V nezavestnem stanju, prekrit z bruhanjem. Takšnega je Nikki Hunter našla svojega 19-letnega sina Keirena, ko je prišla domov. Pozor, fotografija v članku ni za osebe z občutljivim želodcem!

Keiren je le ena izmed 'žrtev' igre Neknominate, ki je, da bi se pokazal pred prijatelji kot pogumen fant, tvegal svoje življenje. Spil je tri steklenice smrtonosne mešanice vodke, viskija, viskijevega likerja, belega ruma in sherryja, in pravi čudež je, da je preživel.

Opitega, nezavestnega in prekritega z lastnim bruhanjem je 19-letnika našla mama, ko je prišla domov. Ustrašila se je, da je mrtev, takoj pa ga je začela reševati. "Položila sem ga v položaj za nezavestne, saj ni mogel niti dihati normalno," je povedala. "Potem sem ga odnesla do kopalnice in končno je začel govoriti. Ponavljal je, da mu je žal." Ko je prišel k sebi, ga je spravila v posteljo, naslednji dan pa mu je povedala, kaj se je zgodilo. Priznala mu je tudi, da ga je v šoku fotografirala, njegovo fotografijo objavila na Facebooku ter jo razposlala vsem njegovim prijateljem, da bi jih opozorila na nevarnost igre.

Keiren priznava, da je ravnal narobe. "Bil sem neumen. Še naslednji dan sem se počutil obupno. Če bi vedel, da bi lahko zaradi te igre umrl, nikoli ne bi pristal na izziv." Zanj bi lahko bila usodna zastrupitev z alkoholom, lahko bi padel v komo, poleg tega pa bi se lahko tudi zadušil z lastnim bruhanjem.
 

Keiren
Keiren FOTO: Facebook

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616