Moskisvet.com
Severina Vučković

Novice

Severina, kot smo mislili, da je ne bomo videli nikoli več!

J.V.
27. 06. 2014 07.19
0

Hrvaška pevka je pred nekaj dnevi oboževalce na družabnem omrežju Facebook počastila s popolnoma golo fotografijo in tako marsikomu izpolnila skrito fantazijo. Verjetno ni pričakovala, da bo s tem podrla tudi kakšen rekord.

Njeno fotografijo je namreč do danes všečkalo skoraj 30 tisoč njenih oboževalcev in ta je postala prava senzacija na socialnem omrežju Facebook. Ker tako drzne poteze od nje marsikdo ni pričakoval, je Severina pojasnila, da se je gola pred kamero svojega mobilnega telefona postavila predvsem iz dolgčasa.

„Moj prijatelj mi je dejal, da mi mora biti res dolgčas za kaj takšnega,“ je dejala pevka in dodala: „In res mi je bilo.“ Seve pravi, da se na mnogih drugih njenih fotografijah vidi veliko več kot na omenjenem 'selfiju' in da ne razume, zakaj zdaj takšen pomp.

To pa ni prvič, da je zvezdnica odvrgla vse krpice in pokazala mamljive obline. Pred kratkim je namreč popolnoma gola pozirala za naslovnico revije Elle in jo popolnoma razprodala.

Severina Vučković
Severina Vučković FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578