Moskisvet.com
Facebook

Novice

Facebook se je 'sesul'!

K.Š.
07. 03. 2012 09.14
27

Priljubljeno družbeno omrežje je doživelo čisto pravi spletni mrk. Kaj se je pripetilo? Kdo se skriva za tem? Zaenkrat je še vse skupaj zavito v temo ...

Stran je bila nedosegljiva kar nekaj ur. Do problema je prišlo v nekaterih evropskih državah in tudi v Sloveniji. Facebook pa je bil normalno dostopen v Aziji. Kaj se je torej dogajalo, še nihče dobro ne ve. Seveda se na drugih družabnih omrežjih šušlja, da za tem mrkom stojijo hekerji oziroma celo Anonymous.
Kar nekaj ljudi se je ob pomanjkanju komuniciranja na Facebooku zateklo na Twitter, kjer je “#facebookdown“ dosegel pravi rekord!

Med slovenskimi blogerji kroži informacija, da naj bi bil problem v nedostopnosti njihovih DNS naslovov za večji del Evrope in da je dostopnost odvisna tudi od ponudnika internetne storitve.

Pri Anonymous so pred kratkim zatrdili, da oni s tem nimajo nič, saj nimajo razloga, da bi napadli največje družbeno omrežje na svetu.
___________________________

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578