Moskisvet.com
Michael Schumacher

Novice

Pretresljiva objava o Schumiju!

N.J.
03. 06. 2014 13.49
77

Navijači Michaela Schumacherja že vse od 29. decembra 2013, ko se mu je med smučanjem v francoskih Alpah pripetila grozljiva nesreča, trepetajo zanj. A upanje za dobre novice počasi izginja ...

Čeprav je tiskovna predstavnica Michaela Schumacherja Sabine Kehm po dolgih tednih molka v izjavi za javnost nedavno sporočila, da Michael na trenutke prihaja k zavesti in občasno komunicira z okolico, nekdanji delegat in zdravnik v Formuli 1 Gary Harstein ne verjame, da se bo njegovo stanje kdaj dejansko izboljšalo. V svojem blogu je namreč zapisal nekaj resnično pesimističnih vrstic, zaradi katerih bo po vsej verjetnosti postal tarča ostrih kritik. "Bojim se, da nikoli več ne bomo slišali dobre novice o Michaelu Schumacherju. Le majhen odstotek pacientov se potem, ko so toliko časa v komi, vrne v normalno življenje. Mislim, da obstajata samo dva scenarija: ali bo ostal v vegetativnem stanju do konca življenja ali bo umrl. Bojim se, da tretjega scenarija ni," piše.

No, njegove besede pa le niso tako neutemeljene. Zdravniki so namreč že pred časom opozarjali, da se bo moral Schumi, v primeru, da se bo zbudil iz umetne kome, znova učiti jesti, oblačiti se, govoriti in samostojno početi stvari, ki se vsem nam zdijo samoumevne.

Michael Schumacher - 13
Michael Schumacher - 13 FOTO: Reuters

KOMENTARJI (77)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578