Moskisvet.com
Julia Günthel - Zlata - 10

Novice

Kako jih razteguje, zvija, ovija ... To so sanje vsakega moškega!

J.V.
05. 09. 2013 09.20
14

Spoznajte najbolj gibčno žensko na svetu, ki se brez kakršnegakoli truda zvije v položaje, za katere do sedaj niste mislili, da so sploh mogoči. Julia Günthel ali Zlata je 27-letnica, ki je osupnila svet s svojim neverjetnim talentom, s katerim danes nastopa v cirkusu. S svojo gibčnostjo je podrla vse svetovne rekorde, nekdanja gimnastičarka pa se brez težav spravi tudi 50 centimetrov širok kvadraten kovček. "Te poze so zame nekaj povsem naravnega,“ pravi v Rusiji rojena svetlolaska, ki je dosegla svetovno slavo.

"Včasih lahko postane nekoliko neudobno, ko moram na fotografiranji dalj časa ostati v določeni pozi,“ pravi 27-letna Julia Günthel, ki se je nekoč profesionalno ukvarjala z gimnastiko, danes pa po celem svetu nastopa s cirkusom. Svoj talent je izpilila do te mere, da ji je uspelo porušiti vse rekorde, za to pa je potrebovala več kot dvajset let.

Postala je odvisna

Zlata se z gimnastiko ukvarja že od svojega 4. leta in ko je enkrat spoznala kako rada se zvija v najbolj ekstremne in bizarne poze, se je pridružila cirkuškemu krožku, ki ga je obiskovala po šoli, kasneje pa hobi spremenila v poklic. "Takoj, ko sem se začela s tem ukvarjati sem postala odvisna in vedela sem, da to tisto kar želim početi do konca svojega življenja,“ pravi Zlata, ki pa je morala zaradi svojega talenta v življenju prestati številne ovire.

Dekleta so ji zavidala

Njeni sovrstniki so ji zavidali njeno sposobnost in jo zaradi tega pogosto zbadali. "V Rusiji je biti fleksibilen zelo dobra stvar, ker so vsi zelo navdušeni nad gimnastiko. Nekaterim dekletom ni bilo všeč kako dobra sem.“ Da bi ostala v formi in izboljšala svojo gibčnost je morala trenirati vsak dan. "Nikoli nisem na dieti, toda zelo trdo moram trenirati, da ohranim svoje mišice v formi in da sem gibčna kar se da,“ priznava Julia, ki danes živi v Nemčiji.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578