Moskisvet.com
Paul Logan uporablja svoj naslov kot pokrivalo.

Novice

Zvezdnik s provokativno potezo oskrunil šampionski pas

Moškisvet.com
16. 11. 2023 05.00
0

Zvezdnik rokoborbe Logan Paul je nedavno osvojil svoj prvi naslov po zmagi nad Reyem Mysteriom v Savdski Arabiji. Delil je serijo fotografij na Instagramu, med katerimi je sprožil razburjenje z nenavadno uporabo svojega rokoborskega pasu med tuširanjem. Logan je delil popolnoma golo fotografijo, na kateri si z rokoborskim pasom komaj prekriva spodnji del telesa.

Zvezdnik Logan Paul je nedavno osvojil svoj prvi naslov v rokoborbi, potem ko je premagal Reya Mysteria v Savdski Arabiji na rokoborskem dogodku Crown Jewel. Zvezdnik je na svojem Instagramu delil niz fotografij, s katerimi je navdušil svoje oboževalce, nekatere pa hudo razburil.  Na fotografijah lahko vidimo Paula, kako mu prislužen naslov koristi med spanjem v postelji z zaročenko Nino Agdal, kajenjem cigar in med treningi. Najbolj pa je šokiral s fotografijo, na kateri pas uporablja kar med tuširanjem. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
To fatalno lepotico ljubi italijanski tenisač
Preberi še
To fatalno lepotico ljubi italijanski tenisač

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Na sliki lahko vidimo Paula, ki je popolnoma gol in svoj naslov uporablja kot pokrivalo. Vse svoje sledilce je navdušil s svojo izklesano postavo. Nekateri mu očitajo, da je njegovo vedenje zelo neprimerno, saj si nihče za njim ne bo želel nositi tega pasu ali pa ga bodo morali temeljito očistiti. Zvezdnik se je kanalu svojega brata Jakea Paula na YouTubu pošalil, da so mu v športni organizaciji svetovali, naj se izogiba neprimernim situacijam s pasom. "Naslednja stvar, ki jo bom naredil, je, da bom ploskal svoji ritnici v tem prekletem 40-kilogramskem kosu kovine," je priznal 26-letni zvezdnik.

Paul Logan uporablja svoj naslov kot pokrivalo.
Paul Logan uporablja svoj naslov kot pokrivalo. FOTO: Profimedia
Manj znana dejstva o Floydu Mayweatherju, boksarski legendi, ki se vrača v ring
Preberi še
Manj znana dejstva o Floydu Mayweatherju, boksarski legendi, ki se vrača v ring

V intervjuju za revijo Square Mile je priznal, da je rokoborba temeljito spremenila njegov pogled na mentalno zdravje. "Borba je bolj psihična kot fizična. Vsakdo lahko gre ven, se dobro pripravi, telovadi in se morda nauči zadati nekaj udarcev. Toda ali si res bojevnik?" je poudaril zvezdnik. Prav tako je dodal, da je s tem športom dokazal vsem, ki so kdaj dvomili vanj, da se motijo in da je sposoben doseči vse, kar si zada.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382