Moskisvet.com
Tuna v konzervi

Novice

Zvezdnik pojedel konzervo tune na dan, nato pa ...

N.J.
05. 06. 2015 10.28
3

Filmski igralec Jeffrey Dean Morgan je izgubil okoli 20 kilogramov, in to na verjetno najbolj nezdrav možen način.

Tuna v konzervi
Tuna v konzervi FOTO: Thinkstock
Zaradi vloge, ki jo je dobil, je moral na hitro izgubiti nekaj kilogramov in odločil se je to storiti na izjemno nezdrav način.
Jeffrey Dean Morgan se je moral za vlogo v miniseriji Texas Rising znebiti nekaj odvečnih kilogamov. »Shujšal sem približno 20 kilogramov,« je 49-letnik povedal v enem izmed intervjujev. »Imel sem približno 80 kilogramov, zdaj jih imam le še dobrih 60. Pojedel sem konzervo tunine na dan in ničesar drugega. Shujšal sem najbolj nezdrav možen način, nisem se posvetoval z zdravnikom ali kaj podobnega. Načrtoval sem shujšati kakšnih 5 kilogramov, a sem kar nadaljeval in nadaljeval ... na koncu sem bil videti grozno.«

Kot je še pojasnil, se mu je tunina dobesedno zagnusila in zaenkrat upa, da mu je ne bo treba nikoli več jesti.
Shujššati je sicer moral, ker igra vlogo revolveraša, ki je podvržena alkoholizmu. Da bi dobili videz alkoholika, je moral stradati.

Tuna - 3
Tuna - 3 FOTO: Profimedia

Tudi drugi so stradali

Morgan sicer ni edini, ki je moral drastično spremeniti svoj videz zaradi vloge v filmu oziroma seriji. Pred časom je naslovnice rumenih medijev polnil Matthew McConaughey, ki je shujšal skoraj 25 kilogramov v samo štirih mesecih za vlogo Dallas Buyers Club. Njegov prehranjevalni načrt, če se temu sploh lahko tako reče, je bil prav tako bizaren: na dan je zaužil eno dietno kolo, beljake in košček piščančjega mesa. Matt Damon je shujšal približno 20 kilogramov v treh tednih za vlogo Courage Under Fire leta 1996. To še zdaleč niso vsi primeri, prilagajanje telesa vlogam je pač del življenja igralcev.

Nekateri so se redili in redili ...

Kar nekaj zvezdnikov je moralo za vloge v filmu tudi nabrati nekaj dodatne teže. Med njimi so recimo George Clooney, ki je za nastop v filmu Syriana leta 2004 pridobil okoli 17 kilogramov s posebno 'dieto', ki je temeljila na prenažiranju s testeninami.

Renee Zellweger se je zredila 15 kilogramov za vlogo v Bridget Jones leta 2001, nato je na hitro drastično shujšala, za snemanje nadaljevanja Bridget Jones leta 2004 pa se je morala znova na hitro porediti.

Posebej ekstremen je bil projekt pridobivanja teže Jareda Leta. Za vlogo morilca Johna Lennona Marka Davida Chapmana leta 2007 se je poredil neverjetnih 31 kilogramov. Jedel je pice, testenine, sladoled, njegov poseben 'trik' pa je bil, da je tablice čokolade topil v mikrovalovni pečici in jih pil. Vse to pa je pustilo posledice. Zbolel je za putiko in takrat tudi javno naznanil, da se za nobeno vlogo več ne bo več redil.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616