Moskisvet.com
Laura

Drugo

Zvezdnici se je med nogami zataknil kaktus!

N.J.
01. 08. 2018 14.02
8

Tako približno se glasi naslov novice na enem izmed italijanskih spletnih portalov, zvezdnica, ki naj bi se ji kaktus zataknil, pa naj bi bila Laura Torrisi.

Laura
Laura FOTO: Twitter

Laura Torrisi, italijanska igralka, ki je sodelovala v italijanski različici šova Big Brother in se leta 1998 uvrstila celo v finale izbora za miss Italije, se je na novico odzvala kar preko Facebooka. »Seveda obstajajo fenomeni! Tisti, ki temu verjamejo, in tisti, ki to pišejo!!! Mi pomagate tem 'profesionalcem' razložiti, da je bufale (italijansko zvijača, pa tudi izraz, ki se uporablja za bivoljo mocarelo, op.p.) včasih bolje pustiti na pici?!« je zapisala in s tem zanikala namigovanja.

Kaj naj bi se zgodilo?

Kot so zapisali na spletni strani Dagospia, naj bi Torrisi doživela nesrečo med snemanjem selfija. Kot pojasnjujejo, naj bi zvezdnica vselej naokoli postopala opremljena s palico za selfije, selfije pa snema ne glede na to, kje je in kaj počne. »Ampak ta obsedenost jo je drago stala. Med fotografiranjem v Phoenixu je padla na kaktus, pri čemer se je del rastline odlomil in se ji zapičil med noge,« so zapisali. »Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer so ji morali odstranite na stotine bodic. In veste, kaj je prva stvar, ki jo je naredila? Posnela je selfie!«.
 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578