Moskisvet.com
Kelly Brooke

Novice

Ne boste verjeli, koliko ji je ponudil za seks?

S.C.
07. 08. 2012 08.12
14

Ena najbolj seksi Britank ni niti slutila, kaj jo bo doletelo po tem, ko se je sprehodila po rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu. Pravzaprav je njena zgodba skoraj identična tisti iz filma Nespodobno povabilo.

Kelly Brooke
Kelly Brooke FOTO: Facebook

Mnogi so prepričani, da se filmske pravljice ne morejo zgoditi v resničnem življenju, toda očitno se motijo. Se spominjate filma Nespodobno povabilo, v katerem je blestela Demi Moore?

Srečnima mladoporočencema, ki sta se znašla v finančni stiski, je bogati poslovnež ponudi idealno rešitev – milijon dolarjev (809.000 evrov) za eno noč z Diano. Morda situacija res ni identična, toda ravno takšno ponudbo je te dni prejela angleška igralka, model in podjetnica Kelly Brooke.

Prelestna Britanka je na filmskem festivalu v Cannesu tako očarala nekega bogatega Francoza, da ji je za eno noč ponudil identično vsoto kot seksi Robert Redford. Seveda je zvezdnica najprej pomislila, da gre za neslano šalo, toda vztrajni snubec je mislil več kot resno, kar ji poskuša tudi dokazati.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578