Moskisvet.com
Rihanna - 2

Novice

Zvezdnica šokirala: Rabim pravega črnca, ki bo želel ves čas seksati!

U.S.
15. 05. 2013 08.20
27

Pevka Rihanna in Chris Brown sta pred kratkim znova končala kratkotrajno ljubezensko razmerje. Ko je že vse kazalo, da sta se tokrat vendarle razšla po mirni poti, sta preko družbenih omrežij začela obračunavati. Priljubljena RiRi pravi, da si želi pravega črnca, ki bo želel ves čas seksati.

Njuna vnovična romanca se je hitro končala.
Njuna vnovična romanca se je hitro končala. FOTO: instagr.am
Včasih se zgodi, da imamo nekoga raje, ko ga ni ob nas. Nekaj takšnega se je zgodilo tudi pevki Rihanni, ki je o Chrisu Brownu sanjala, dokler ni znova začel greti njene postelje. Ko ga je imela ob sebi, je postajala vse bolj nesrečna, zato sta se golobčka, ki sta imela precej burno ljubezensko razmerje že pred leti, takrat se je končalo celo s pretepom, odločila, da odideta vsak svojo pot. Da so govorice o tem, da sta se dokončno razšla, resnične, sta potrdila tudi sama na družbenih omrežjih na spletu. In če bi ostalo samo pri tem, bi bilo povsem dovolj, pa ni …

Rihanna - 1
Rihanna - 1 FOTO: Reuters

Obračunala kar prek spleta

"Bodi blagoslovljena, živi svoje življenje," je napisal Chris Brown na Twitterju. Rihanna je na njegov tvit odgovorila v le nekaj minutah. Sporočila mu je, da ljubezen ni za otroke in da pri njej štejejo samo stoodstotna zvestoba, iskrenost in spoštovanje. "Če zaradi tebe zapustim vse svoje ku*** in nama še vedno ne uspe, mi dolguješ ku***," je napisala jezna pevka, ki se pri izražanju svojih misli ne ozira na nikogar.

Chris ji ni ostal dolžen

"Ni moja, če je od vseh!" so besede, s katerimi je Chris v slabo voljo spravil svoje nekdanje dekle Rihanno. Ona se je na vse skupaj odzvala z besedami: "Zlobna dekleta si želijo prave črnce, ker si oni želijo ves čas seksati!" Nato je objavila še fotografijo, na kateri sedi sama za mizo s kozarcem pred sabo. "Imam nekaj za kralja, ampak ti nisi kralj." Chris na njeno provokacijo ni več odgovoril.

K sreči je tokrat ostalo le pri besednem obračunavanju in do fizičnega obračuna ni prišlo, so veseli njuni oboževalci.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578