Moskisvet.com
image (28)

Novice

Roka je bila premajhna, da bi pokrila celo mednožje ...

J.V.
01. 11. 2013 18.44
11

Revija FHM jo je v začetku leta razglasila za najbolj seksi žensko v Veliki Britaniji, sedaj pa Helen Flanagan s svojimi slavnimi oblinami krasi koledar za leto 2014.

Helen Flanagan je trenutno ena izmed najbolj slavnih britanskih manekenk, ki dokazuje, da so polne obline zopet 'in'. Potem ko ji je ena izmed priljubljenih moških revij podelila laskavi naziv najbolj seksi ženske v Britaniji, je zvezdnica sedaj svoje moške oboževalce presenetila z lastnim koledarjem.

Pokazala je prav vse

Fotografije, ki jih je v ta namen posnela so zelo vroče, na njih pa bujna lepotica pokaže vse svoje ženske čare. Svoje najbolj intimne predele je prekrila le z rokami in tako le malo prepustila domišljiji. Britanski tabloid Mirror je napovedal, da bo koledar v razprodan v rekordnem času, na prodajne police pa prihaja v času božičnih praznikov.

V postelji je prava packa

"Imam najboljše prsi na svetu, neverjetne so. Obožujem svoje obline," je že pred časom izjavila igralka in manekenka ter dodala: "Bolj kot sem samozavestna, bolj seksi se počutim. Velik ego imam že od šestnajstega leta." Prav nič sramežljivo je priznala, da je med seksom rada poredna, prava packa. Rada prevzame pobudo in moškemu malce nagaja.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578