Moskisvet.com
Margot Robbie

Novice

Zvezdnica ponosno pokazala svojo ...

J.V.
25. 04. 2014 15.07
4

.. ribico. Margot Robbie se je namreč pred kratkim pridružila družabnemu omrežju Instagram in od takrat ne mine en dan, da zvezdnica ne bi objavila vsaj ene svoje seksi fotografije.

Hollywoodska igralka Margot Robbie je zaslovela z vlogo seksi svetlolase žene Leonarda DiCapria v filmu Volk iz Wall Streeta. In tako kot je v omenjenem filmu prav vse svoje ženske atribute morala pokazati naša Katarina Čas, so moški lahko občudovali tudi mamljive obline seksi Margot.

Ujela je veliko ribo

Ta si je pred kratkim privoščila krajši morski oddih, utrinke pa delila tudi s svojimi prijatelji na Instagramu. Čeprav na fotografijah ni gola, pa seksapila ne manjka. Margot je v bikini kopalkah pokazala svoje ženske čare in pozirala z ribo, ki jo je ujela. „Ribe so naši prijatelji in ne hrana,“ je zapisala pod objavo in zagotovo je marsikateri moški zavidal ribi v njenih rokah in si želel, da bi Margot na svoj trnek ujela njega.

Nova Jane

23-letnica se sicer trenutno pripravlja na njen nov filmski projekt, v novi verziji Tarzana bo namreč odigrala Jane. V njem ji bo družbo delal Alexander Skarsgard.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549