Moskisvet.com
Gwyneth Paltrow in Ben Affleck

Novice

Ben Affleck je ljubil mnoge lepotice, nje pa ni nikoli prebolel

Ž. H.
28. 09. 2024 04.00
0

Ljubezensko življenje igralca Bena Afflecka že od nekdaj buri domišljijo javnosti. Ljubil je največje lepotice, ene pa vendarle ni mogel preboleti. Tik pred njuno poroko si je ta premislila in končala njuno razmerje. Kako se je pobral in nadaljeval s svojim življenjem?

Trenutno se sooča z ločitvenim postopkom skupaj s slavno Jennifer Lopez, s katero sta to poletje vložila ločitvene papirje, potem ko so se mesece pojavljale govorice, da njun zakon stoji na majavih tleh. Poročila sta se leta 2022 v Las Vegasu, njuna idila pa je trajala le dve leti. Takoj ko se je julija izvedelo, da prodajata vilo, ki sta jo kupila po poroki in v kateri sta živela, so se govorice o razhodu še okrepile. Natančen razlog za razpad zakona ni znan, saj bivša zakonca o tem nista javno razpravljala.

Niti v drugo jima ni uspelo. A bo šlo morda v tretje rado?
Niti v drugo jima ni uspelo. A bo šlo morda v tretje rado? FOTO: Profimedia

Pred obnovo romance s popularno igralko in pevko je zvezdnik prekinil enoletno zvezo s 16 let mlajšo igralko Ano de Armas. Čeprav se je zdelo, da je njun odnos idealen, saj sta bila neločljiva, se je njuna zveza nenadoma končala, česar res ni nihče pričakoval.

Očitno nista bila tako sanjska.
Očitno nista bila tako sanjska. FOTO: Profimedia

Ben je sicer največ let preživel skupaj z rjavolaso lepotico Jennifer Garner, prav tako igralko. Spoznala sta se med snemanjem filma Pearl Harbor, zaljubila pa na snemanju Daredevila leta 2002, čeprav je bil takrat še v zvezi z Lopezovo, ona pa poročena s Scottom Foleyjem. Kljub snidenju se do leta 2003 ni zgodilo nič. 

Ujeli so ga na zmenku z bivšo in sedanjo ženo
Preberi še
Ujeli so ga na zmenku z bivšo in sedanjo ženo

Marca istega leta je Garnerjeva objavila, da se ločuje, nato pa sta januarja 2004 Affleck in Jennifer prekinila zaroko, čeprav je kasneje priznal, da sta bila zaljubljena že prej. Nekaj mesecev kasneje sta se skupaj z igralko iz kultnega filma Od deklice do bejbe prvič javno pojavila kot par, naslednje leto sta se poročila, skupaj dobila dve hčerki in sina, nato pa se oktobra 2018 uradno ločila, čeprav že od leta 2015 nista bila več skupaj. Kljub vsemu sta še danes v dobrih odnosih.

Še vedno se razumeta.
Še vedno se razumeta. FOTO: Profimedia

Ne smemo pozabiti na Gwyneth Paltrow, še eno igralsko kolegico, ki jo je spoznal med snemanjem filma Zaljubljeni Shakespeare, ravno takrat, ko je prekinila zaroko s hollywoodskim zvezdnikom Bradom Pittom.

Srce mu je zlomila tik pred poroko.
Srce mu je zlomila tik pred poroko. FOTO: Profimedia

Skupaj sta bila od leta 1997 do leta 2000. Čeprav je bila poroka že načrtovana, se je igralka v zadnjem trenutku odločila, da jo odpove, s čimer je zlomila tako njegovo kot tudi srce številnih oboževalcev po vsem svetu. Nekaj tednov pred načrtovano poroko sta objavila, da poroko prelagata, ne da bi razkrila razlog, a z opombo, da ju še vedno veže močna ljubezenska vez.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Tolikokrat na teden je moral Ben Affleck skočiti med rjuhe z J.Lo
Preberi še
Tolikokrat na teden je moral Ben Affleck skočiti med rjuhe z J.Lo

Vir: Story

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597