Moskisvet.com
28-letna Jasmina je za Playboy pokazala svojo zapeljivo plat.

Novice

Srbska športnica, kot je še niste videli!

J.V.
08. 11. 2013 14.57
10

Nekdanja srbska košarkarica Jasmina Aleksandrov se je športnim navdušencem tokrat pokazala v popolnoma drugačni luči. Svojo športno opravo je namreč lepotica zamenjala za Evin kostum in se postavila pred fotografski objektiv, njene vroče fotografije pa danes že krasijo srbsko izdajo revije Playboy.

Jasmina Aleksandrov v Playboyju - 3
Jasmina Aleksandrov v Playboyju - 3 FOTO: Facebook

Ime Jasmina Aleksandrov je bilo sedaj znano predvsem v športnih krogih, sedaj pa se je nekdanja košarkarica uvrstila tudi na seznam lepotic, ki so v preteklosti pozirale za najbolj slavno moško revijo.

Z neverjetno seksi fotografijami je lepotica presenetila bralce revije in tako dokazala, da imajo tudi športnice svojo seksi plat. Jasmina je tekom svoje nadvse uspešne športne kariere igrala v številnih evropskih klubih, nekaj let pa bila del tudi ameriške ženske košarkaške lige. 28-letna soproga košarkarja Nemanja Aleksandrova je z razgaljenim poziranjem navdušila Srbe, ki so pokupil skoraj vse izvode novembrske izdaje revije, da bi lahko občudovali njeno atletsko telo in mamljive obline.

Tudi profesionalne športnice so lahko hudo seksi.
Tudi profesionalne športnice so lahko hudo seksi. FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549