Moskisvet.com
Doroteja Premužič

Novice

Znana Slovenka zatrdila, da ima naravne!

U.S.
12. 04. 2013 16.08
18

Čeprav se tuje zvezdnice kaj hitro pohvalijo, da so obiskale lepotnega kirurga, ki jim je povečal oprsje ali naredil kakšen drug manjši popravek na njihovem telesu, to v Sloveniji še vedno ostaja tabu tema. Potem ko se je v javnosti že večkrat ugibalo, ali so šle Rebeka Dremelj, Natalija Verboten, Špela Grošelj in še nekatere druge lepotičke za lepši videz pod nož, je bila tokrat v ospredju našega zanimanja diamantka Doroteja Premužič. Govorice, ali ima naravne ali umetne, smo preverili iz prve roke.

Pritisk v svetu blišča in glamurja je velik, tega se dobro zavedajo svetovno znane zvezde, ki na vsakem koraku skrbijo za to, da so videti brezhibno. Za videz so pripravljene iti tudi pod nož. Vse za to, da bodo uspešne. Na drugi strani slovenske lepotičke zasluge za svoj izpopolnjen videz vztrajno prikrivajo. So operirane ali umetne, tovrstnim vprašanjem se v veliki meri izmikajo. Zatrjujejo, da je njihovo telo popolnoma naravno in da gre vse zasluge za njihovo lepoto pripisati kakšni uspešni masaži, lepotnemu spancu, pravilni prehrani in še čemu. Pa je vedno res tako?

"Moje prsi so naravne," nam je zatrdila Doroteja Premužič, vodja skupine Diamantke.
"Moje prsi so naravne," nam je zatrdila Doroteja Premužič, vodja skupine Diamantke. FOTO: Tanja Zrinski
Moje prsi so naravne

Da so njene povsem naravne in da v to ne smemo dvomiti, nam je zatrdila tudi vodja hostesne skupine Diamantke, prsata Doroteja Premužič, ki je s svojim bujnim dekoltejem na različnih prireditvah, ki se jih redno udeležuje, vedno v središču zanimanja. "Mislim, da v dobi poplave push-up nedrčkov ni tak problem ustvariti bujen dekolte," nam je pojasnila svojo 'skrivnostno formulo' lepotička, ki je s svojimi oblinami navduševala že fante v šoli. "V najstniških letih so fantje radi pokomentirali moje oprsje, v nekem obdobju so mi celo dali vzdevek Pamela. Nikoli pa z velikostjo oprsja nisem imela kakšnih večjih težav."

Dekletom, ki se zaradi velikih prsi slabo počutijo, pa polaga na srce: "Ni razloga za slabo počutje, punce imejte se rade ne glede na velikost svojega oprsja!"

Naravne ali umetne?

Še vedno pa lahko ugibamo, kako je oprsje naraslo nekaterim našim pevkam, na primer Rebeki Dremelj in Špeli Grošelj. Ne ena ne druga obiska pri plastičnem kirurgu nista javno priznali.

Prva znana estradnica, ki je brez sramu spregovorila o svojih silikonskih vsadkih, pa je bila Sandra Zupanc - Sendi. Od tega je minilo že kar nekaj let in Sendi danes ni več del glasbene scene.

Manjše lepotne posege so si v preteklosti privoščile še Sanja Grohar, Nuša Derenda, Manca Špik, Jasna Kuljaj, Natalija Verboten in še nekatere, ki so obisk specialista izkoristile za manjše popravke na obrazu.

"Moja skrivnost je dober push-up nedrček," nam je zaupala plavolasa lepotička.
"Moja skrivnost je dober push-up nedrček," nam je zaupala plavolasa lepotička. FOTO: Tibor Golob

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616