Moskisvet.com
image (28)

Novice

Znan je virtualni 'morilec' Jona Bon Jovija!

K.Š.
30. 12. 2011 16.57
1

Se še spomnite lažne novice o prerani smrti pevca skupine Bon Jovi? Vse skupaj je zakuhal nevoščljivi pevec, ki pač nima takšnega uspeha kot ga ima Jon.

Jeffrey Goho, član skupine Minutia, ki prihajajo iz Philadelphie, je priznal, da za virtualno smrtjo velikega rockerja skriva ravno on.
Razlog za nespametno potezo pa naj bi bil huda nevoščljivost. "Tudi jaz sem v bendu. Z ostalimi člani smo se pogovarjali o tem, da je glasbena industrija zašla na čudna pota – proti noremu svetu, ki ga nihče ne more ceniti. Debata me je tako podžgala, da sem iz ihte na twitterju objavil novico o smrti Bon Jovija.“
Lažna novica se je razširila kot oljni madež in kmalu se je po vsem svetu šušljalo, da nas je zapustil eden najboljših še živečih rockerjev. Ta je vse skupaj demantiral na zelo zabaven način, saj je na svojem facebook profilu objavil fotografijo, na kateri drži list papirja, na katerem piše: Nebesa so podobna New Jerseyju.
Jeffrey pravi, da mu je žal, da je to storil in da ga je zajel val negativnih kritik ... Enostavno mu je šlo na živce, ker je vedno povsod slišal in bral: "Bon Jovi ima novo skladbo, Bon Jovi predstavlja novi spot, Bon Jovi je odprl restavracijo," Jeffey pa piše neumne twitte, ki pa so mu prinesli vsaj pet minut slave ...

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616