Moskisvet.com
Gostilna - 4

Novice

Že veste?

N.J.
23. 09. 2015 08.28
0

Ogled filma v kinu, gledališke predstave, romantični sprehod po parku ... ste vse to že odkljukali in razmišljate, kako bi lahko svojo izbranko razvajali na še bolj nor način? Imamo idejo!

Biti izviren pri načrtovanju zmenka postaja vse težja naloga. Težko se je primerjati z romantičnimi podvigi iz knjig, filmov, ob omejenih sredstvih pa je dekle, pa naj si še tako močno želimo, težko peljati na drago kulinarično razvajanje v 7, 8 ali celo več hodih. Ste že razmišljali o zmenku, na katerem bi razvajali brbončice, se znašli v bližini oseb, ki jih sicer srečujete na malih ekranih pri vas doma, bili hkrati del peščice, ki si lahko privošči nekaj tako ekskluzivnega in pričarali sebi in svoji dragi večer, o katerem bosta lahko pripovedovala prijateljem, znancem, morda celo otrokom in vnukom?

Če razmišljate, kateri je ta 'kraj', ki bi bil primeren za odštekan zmenek, potem je morda čas, da svojo drago odpeljete na kosilo ali večerjo v najbolj slavno gostilno vseh časov: Gostilno, ki je svoja vrata že odprla in se letos nahaja na novi lokaciji, v ljubljanskem nakupovalnem središču v bližini Cityparka.

Poglejte si jedilnik najbolj priljubljene gostilne pri nas TUKAJ !
Gostilna bo letos za obiskovalce odprta 4 dni na teden, od tega, kateri dan boste obiskali Gostilno, pa je odvisno, s katerimi kreacijami boste lahko razvajali svoje brbončice: torki in srede (med 13. in 18. uro) bodo namenjeni preizkušanju gurmanskih kreacij tekmovalcev, ob četrtkih (med 13. in 18. uro) in petkih ( med 13. in 21. uro) pa se bste lahko pustili razvajati s kreacijami šefa Bineta Volčiča.

Kaj boste lahko poskusili?

Hladna predjed: »KUL« SIPA
Sipini rezanci s prahom sipe, krema črnega korena s česnom, olje peteršilja, sladoled kulna, drobtine kulna, čips kapre, čips črne olive, dim.

Kul sipa
Kul sipa FOTO: POP TV

Topla predjed: KROMPIRJEVA SOLATA
Stlačen mladi krompir, sladko kisla šalotka, telečji priželjc, kremno kuhano jajce, demi glace, gorčična granita, solatka.

Krompirjeva solata
Krompirjeva solata FOTO: POP TV

Glavna mesna jed: OBLOŽENI JAGENJČEK
Jagnječji ragu, solatni listi, polenta frites, pasta Mediteran, kislo zelje.

Obloženi jagenjček
Obloženi jagenjček FOTO: POP TV

Glavna ribja jed: SKUŠNJAVA PRI ŠEFU
Skuša, krompir, špinača, dagnje v buzari.

Skušnjava pri šefu
Skušnjava pri šefu FOTO: POP TV

Sladica 1: LJUBLJANA-SPLIT
Marinirane banane, lešnikov drobljenec, sladoled dimljene banane, sladoled mango-pasionka, mus lešnikove čokolade, pena kokosa, bananin preliv.

Ljubljana-Split
Ljubljana-Split FOTO: POP TV

Sladica 2: SLADKA PAVLA
Biskvit vafljev, karamelna hruška, krema buče, sorbet kefirja, meringa, smetana z vaniljo, prah hruške, limonin timijan.

Sladka Pavla
Sladka Pavla FOTO: POP TV

Prepričani smo, da boste zadovoljna tako vi kot vasa najdražja, ki tega zmenka ne bo nikoli pozabila!

Rezervirajte mizo!

Mizo za torkove in sredine izzive lahko rezervirate le za pet dni vnaprej, medtem ko je rezervacija za četrtkove in petkove večere možna tudi do 14 dni vnaprej, vse rezervacije pa sprejemajo na enotni telefonski številki 051 684 455.

Delovni čas Gostilne pri šefu
Torek, sreda in četrtek od 13.00 do 18.00.
Petek od 13.00 do 21.00.
Sobota, nedelja in ponedeljek ZAPRTO.

Mizo v Gostilni pri šefu lahko rezervirate ob ponedeljkih, torkih in petkih od 15.00–23.00. V soboto od 15.00–24.00 in v četrtek od 20.00 do 23.00.

Od 23. 9 naprej so rezervacije mogoče od ponedeljka do četrtka od 13.00 do 18.00. Ob petkih od 13.00 do 21.00 in ob sobotah od 15.00–24.00.
Za rezervacijo mize pokličite 051 68 44 55!

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549