Moskisvet.com
image (28)

Kofein

Gostilna: Šokiran! Nekdo si ga je grdo privoščil

J.V.
06. 11. 2013 11.05
23

26-letni Ljubljančan Žiga Šinkovec, ki je kot tretji zapustil resničnostni šov Gostilna išče šefa, je že med samim tekmovanjem bil deležen kar nekaj očitkov na račun svojega nabrušenega jezika, očitno pa bi se mu nekateri še vedno radi maščevali.

Žiga Šinkovec - 5
Žiga Šinkovec - 5 FOTO: POP TV
Na naše uredništvo smo prejeli elektronsko sporočilo, v katerem nam je anonimni bralec posredoval fotografijo Žigovega profila na spletnem portalu Avanture.net, na katerem naj bi ta preko oglasa iskal dekleta. Pa jih res?

Hočejo mu škodovati ...

Številni znani Slovenci so v preteklosti že postali žrtve ukradene identitete na različnih družabnih omrežjih, sedaj pa je slabo stran prepoznavnosti okusil tudi izpadli tekmovalec šova Gostilna išče šefa Žiga Šinkovec. Čeprav nam je pred kratkim zaupal, da se je po šovu njegovo življenje precej spremenilo, predvsem sladko, pa je ta s seboj prinesel tudi tiste, ki Žigu želijo škodovati.

'Zlorabili so mojo identiteto'

Eden od teh naj bi na spletnem portalu, na katerem moški in ženske iščejo avanture, odprl profil z njegovo fotografijo. Žiga namreč o tem ne ve ničesar in trdi, da profila ni ustvaril sam. „Verjetno gre za zlorabo moje identitete. O tem portalu ne vem ničesar,“ nam je zaupal šokirali 26-letnik. „Verjetno gre za kakšne nepodpornike, ki mi želijo škodovati. Imam pa nekaj svojih slik na Facebooku tako, da zloraba ni težka.“

image (28)
image (28) FOTO: 24ur.com

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578