Moskisvet.com
Tatiana Williams - 6

Novice

Zgodovina te zadnjice vas bo šokirala!

N.J.
12. 09. 2014 13.53
19

So vam všeč obilnejše zadnjice? Tatiana Williams je v svojem življenju zapravila že več kot 60.000 funtov (okoli 75.500 evrov) za injekcije s črnega trga, da si je takole povečala svojo zadnjo plat. A to še ni vse.

42-letna seks bomba, katere obseg zadnjice meri kar 152,4 centimetra, v resnici sploh ni ženska, ampak moški, ki je v spremembo telesa vložil kar 20 let truda. Kot trdi, je prav ona tista, ki je utrla v svetu slavnih pot zaobljenim zvezdnicam, kot sta recimo Kim Kardashian in Nicky Minaj.

Kljub temu, da je Williamsova dosegla, da je videti kot kipec Venere, se je na poti do cilja srečevala s številnimi težavami in tragedijami. Med drugim je zaradi nevarnih in nepreverjenih snovi, ki si jih je vbrizgavala tudi sama, kar nekaj njenih prijateljev ostalo pohabljenih, paraliziranih, nekaj pa jih je celo umrlo.

Tatiana, ki se je rodila kot Corey Williams, si je v zadnjih 20 letih v obraz, prsi, zadnjico in boke vbrizgala že več sto injekcij silikona, dve v nos, 'filerje' v ličnici, privoščila si je lasersko operacijo in hormonsko terapijo. Vam je njena zadnjica še vedno všeč?
 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578