Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ženska, da te kap: drzna ali predrzna?!

N.J.
17. 06. 2016 11.28
9

Italijanka Roberta Mancino je ženska, o kateri zadnje dni poročajo številni svetovni mediji. Ne, ni se nastavila v slogu plastičnih zvezdnic in tudi ni nastopila v nikakršnem šovu ali poskrbela za tak ali drugačen škandal. Preprosto – pokazala je svojo drzno naravo in navdušila.

Roberta Mancino se je pognala iz helikopterja z višine približno 4.500 metrov in nad aktivnim vulkanom Villarrica na jugu Čila poletela oblečena v t. . wingsuit. Posnetek njenega skoka je resnično spektakularen, predvsem pa je mnoge presenetilo, da se je podviga lotila ženska. Kot je dejala, se nad ognjenikom širi močan vonj po žveplu.

Roberta Mancino je sicer znana italijanska padalka, base skakalka, ki se od 16. leta ukvarja tudi z manekenstvom. O poletu nad delujočim vulkanom je menda sanjala že kot otrok, po letih treninga pa so se ji sanje končno uresničile. S padalstvom se je začela ukvarjati leta 2001.

Vulkan Villarrica je visok 2.847 metrov in leži približno 70 kilometrov južno od Santiaga. Na zadnje je izbruhnil 3. marca 2015, ko je s silovitim izbruhom okoli 3. ure ponoči prestrašil tamkajšnje prebivalstvo. Evakuirali so približno 3.000 ljudi in oblasti so na območju nemudoma razglasile rdeči alarm ter med drugim odpovedale pouk. Vulkan Villarrica velja za enega najaktivnejših v Južni Ameriki. Pred tem dogodkom je ognjenik nazadnje izbruhnil leta 2000.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630