Moskisvet.com
Seksi

Novice

Ženo zalotil med seksom z učencem

S.C.
15. 11. 2012 10.24
11

Nekemu moškemu s Floride se je zazdelo, da mu žena nekaj prikriva, zato se je odločil, da jo bo zasledoval. In resnično, nekega dne je naletel na šokanten prizor.

Seks
Seks FOTO: iStockphoto

Mož 38-letne Amie Lou Neely s floridskega mesteca Port. St. Lucie, ki je kot profesorica delala na Community Christian Academy, je zaradi njenih nenavadnih izhodov postal sumničav, zato se je odločil, da ji bo nekega dne sledil s pomočjo GPS-a. Sicer je vedel, da mu nekaj prikriva, a da je sposobna česa tako bizarnega, kot se je na koncu izkazalo, se mu ni niti sanjalo.

Njegova žena se je namreč sestajala s 16-letnim učencem in ko jo je mož zalotil med seksom na zadnjem sedežu avtomobila, je od šoka skoraj padel v nezavest. Deček, ki je bil v sklopu mednarodne izmenjave študentov pri njiju nastanjen, je na sodišču priznal, da jo je sprva nadlegoval s številnimi SMS-sporočili s seksualno vsebino, ta pa je na koncu popustila, češ da bo zagotovo odnehal, če se mu enkrat popolnoma preda.

A se ni zgodilo samo enkrat, postalo ji je všeč in tako se je ujela v začarani krog skrivalnic. S svojim avtomobilom jo je tako učenec večkrat pričakal pred šolo, nakar sta se odpeljala na zapuščen kraj in se predajala strastem. Romanca se je seveda končala tisti trenutek, ko ju je zalotil njen mož, zaradi svojega prepovedanega početja pa je na koncu pristala za zapahi, a so jo proti varščini izpustili. V svoj bran je povedala, da je za vse kriva kriza srednjih let.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549