Moskisvet.com
image (28)

Novice

Želja se jim je uresničila! Pokazala je vse svoje razkošje ...

U.S.
24. 05. 2013 12.39
2

Tania Cagnotto je prva Italijanka, ki je osvojila zmago na svetovnem prvenstvu v skokih v vodo. Da se bo o njej še veliko govorilo, so prepričani številni, ki so si uspešno športnico zaželeli videti tudi golo v elitni moški reviji. In želja se jim je zdaj uresničila!

Skakalka v vodo Tania Cagnotto je svoj posel opravila več kot odlično. Z zapeljivim seksi poziranjem je dokazala, da golota sama po sebi ni prav nič vulgarna. Med fotografiranjem za naslovnico elitne moške revije je pozirala v kadi, polni vode in milnih mehurčkov. Iz nje so kukale samo rame in delček dolgih nog.

Veliko obeta

Tania je prva italijanska skakalka v vodo v zgodovini svetovnega pokala, ki je kdaj koli osvojila medaljo na svetovnem prvenstvu. O njenih športnih uspehih govori tudi lepa zbirka medalj z evropskih prvenstev, ki jih je v svoji karieri osvojila. Njeno vitrino krasi najmanj deset zlatih odličij, na katera je 28-letna športnica nadvse ponosna. Na zadnjih poletnih olimpijskih igrah, ki so se lani odvijale v Londonu, je ostala praznih rok, saj je domov odpotovala "le" z dvema četrtima mestoma, kar pa zagrizene športnice ni pretirano potrlo. "To mi je dalo le še dodaten zagon, da se na novo sezono kar najbolje pripravim," je priznala športnica.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578