Moskisvet.com
zbežal, ker je želela preveč seksa - 1

Novice

Zbežal, ker je hotela preveč seksa!

S.R.
16. 04. 2012 12.31
0

No, česa takega pa ne slišimo vsak dan. Moški iz nemškega Münchna se je nedavno namreč moral zateči po pomoč kar k policistom. Njegova težava? Ženska je od njega zahtevala preveč seksa, moški pa njenim zahtevam ni mogel slediti.

Tudi moškim je kdaj dovolj seksa.
Tudi moškim je kdaj dovolj seksa. FOTO: iStockphoto

Moški je nenasitno dekle spoznal v baru minulo noč, nakar sta odšla k njej v stanovanje in očitno kar nekajkrat skočila med rjuhe. Po kar nekaj urah posteljnih aktivnosti je imel 43-letni moški seksa dovolj in je poskušal zapustiti stanovanje. Tu pa se je pojavila težava, saj je njegova 47-letna partnerica za eno noč želela še več seksa in mu ni dovolila zapustiti stanovanja.
Moški se je njenim zahtevam sprva vdal in še nekajkrat skočil z njo v posteljo, a kmalu mu je bilo vsega dovolj in je želel oditi. Ker pa mu ženska tega ni dovolila in je zahtevala še več seksa, se je na pomoč zatekel kar k oblastem. Stopil je na balkon stanovanja in na svojo nenavadno težavo opozoril policiste. Ko so ti prispeli na prizorišče zločina, naj bi ženska med rjuhe poskusila zvabiti tudi može v modrem, a je bila pri tem seveda neuspešna.
Seveda je po prihodu policije vse skupaj postalo malce bolj resno, saj nemški mediji poročajo, da bo nenasitna 47-letnica prav lahko obtožena spolnega napada in nezakonitega pridržanja. Moški, ki se ji je komaj izmuznil, pa bo pri partnericah za eno noč v prihodnje zagotovo malce previdnejši.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578