Moskisvet.com
January Jones

Novice

Gospodinja gola in s pištolo

J.V.
07. 06. 2013 16.07
5

January Jones smo vajeni videti kot zapeto gospodnijo Betty v priljubljeni seriji Mad Men, v njeni zadnji vlogi, pa je zvezdnica pokazala popolnoma drugo plat. Igralka se je več kot izkazala v vlogi prostitutke, ki s seboj vedno nosi pištolo in se v svoji koži počuti tako dobro, da večino časa naokoli hodi zgoraj brez.

Film Sweetwater je ustvarjen popolnoma po moškem okusu, ne le da je vestern, da so v njem kavboji in veliko akcije, ampak v njem nastopa tudi ena izmed najbolj poželjivih hollywoodskih igralk in to zgoraj brez in s veliko pištolo v roki. Za January je bila vloga vdove in prostitutke Sarah, ki se odpravi na maščevalni pohod, potem ko ji ubijejo moža, vsekakor velika sprememba od sicer njene klasične vloge gospodinje. Igralka je za potrebe snemanja svoje blond kodre prebarvala na rdečo in brez zadržkov odvrgla modrček.

Na platnu prostitutka, v zasebnem življenju mama

January pa je v svojem zasebnem življenju sicer že nekaj let mama samohranilka. Ko je pred dvema letoma rodila sina Xandra, se je v tabloidih veliko ugibalo o tem, kdo je otrokov oče. In medtem ko marsikatera zvezdnica ne bi skrivala njegovega imena, 35-letnica nikoli ni izdala njegove identitete in sina od samega začetka vzgaja sama. "To ni nekaj, kar bi mogla javnost vedeti," pravi igralka in doda: "Ne bom razpravljala o svojih spolnih preferencah. Obstajajo deli življenja, ki morajo ne glede na to s čim se kdo ukvarja, ostati zasebni." Ko bo njen sin postal radoveden in začel postavljati vprašanja o svojem očetu, January pravi, da želi biti ona tista, ki mu bo nanje odgovorila in ne Google.

January Jones
January Jones FOTO: Profimedia

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578