Moskisvet.com
Ženske, kaj jih privlači na moških

Seks, štikli & urbani gozdarji

Zakaj moški ljubijo zoprne ženske?!

Urška Podojstršek
10. 10. 2012 09.05
19

Najbrž zato, ker na začetku niso bile zoprne. To je dokaj logična razlaga.

Ženske, ki znajo strastno težiti, noreti, zasledovati, preverjati, zmerjati, so pogosto tudi strastne ljubimke. Nič jim ni težko, nerodno in nikoli jim ni dovolj. Zagotovo je tudi to eden od razlogov, da moški kmalu postane  kot čigumi.

Naj poudarim, da to niso neki papki, ki načeloma ne znajo reči ne. Kje pa! To so ’orng’ dedci, katerih število ljubic je vedno bilo premo sorazmerno z njihovo višino.

Danes sem dva spraševala, v čem je čar teh zajebanih bab?  Komplimentom ni bilo ne konca na kraja. Ker so kul. Ker so mistične. Neobvladljive. Ker je biti ljubljen od take mrcine neskončna čast! In ker nikoli ne veš, kaj te čaka.

A prijateljice kmalu vidimo, da ga ima vešča v precepu. Nikamor več ne gre z nami. Nekajkrat jo je sicer povabil na naše večerje, a je kmalu ugotovil, da nima smisla. Postal je samo še senca sebe. Mačo, ki je vedno  najbolj nakladal, plesal z najbolj vulgarnimi gibi in oblajal vsako, ki mu ni ušla na drevo, je postal ševkajoči kuža, ki je skrbel samo za veščino dobro voljo. In njene želje.

zaljubljeni par
zaljubljeni par FOTO: Thinkstock

Ona je samo sedela tam in streljala z očmi.

Drugi tip tečne ženske je babnica, ki pride v družbo in je cel svet samo njen. Saj ni hudobna. V njej najbrž ni niti malo žlehtnobe, je pa naporna ko hudič. In ljubosumna, da se stene tresejo. Tu je veliko vpitja, metanja krožnikov, a tudi ogromno objemanja in solz. Pa da ne pozabim vzbujanja pozornosti na karaokah, kjer ostale cvileče živalce nikakor ne pridemo do izraza.

Potem so tu še resnične fatalke. Lepe seksulje z enkratno kariero in službenim avtom. Ravno prav okroglo zadnjico in svetlečo šobico. Mrhe, ki z dragimi štikli pohodijo vsakega na svoji svetleči poti.

Zato vsake toliko izgubimo kakega prijatelja. Ki se potem čez leta z zlomljenim srcem privleče nazaj v naš objem.

In ne pozabimo, da nobeden od njih punce ni pustil. A-a. Tega moški enostavno ne znajo. Raje stisnejo zobe in bebavo pustijo, da mu zarijejo ošiljeno peto globoko  v srce in vztrajajo v razmerju polnem razbitih krožnikov, razpacane maskare in globokih sledi njihovih nohtov na avtomobilu.

Pa veste, zakaj?

Ker je tako najbolj komot. Ne da se jim več iti čez proceduro spoznavanja nove punce in njenih fint, grozljivih prvih zmenkov, prestrašenih prvih seksov in nedeljskega kosila z njenimi starši. Ker je sam iti na potovanje res bedno in ker je dvoposteljna soba ugodnejša od enoposteljne. Ker imaš potem dober razlog, da jo z mirnim srcem varaš. Ali pa enostavno zato, ker bi bila kdaj kaka klofuta več vredna od dolgih pogovorov in živčnih zlomov.

A pretepanje žensk je danes kaznivo dejanje, predvsem pa se to ne dela!

Čeprav bi si včasih katera res zaslužila kako po riti. Not in a sexy way …

Pa tu ni problem v ženskah. Saj za vsako rit šiba raste … In zagotovo bo slej ko prej dobila svojo porcijo.

Resnični problem je seveda v moških, ki so ene navadne riti. In ne znajo reči ne. Vsake toliko bi morali pošteno usekati po mizi.

Takrat sicer postavijo razmerje na kocko. Možna sta namreč samo dva scenarija.

Ali bo omedlela od njegove možatosti in ga začela po božje častiti ali pa bo še bolj znorela in ga za vekomaj nagnala.

Kar je edini način, da se je reši. V primeru, da bi jo on hotel pustiti, bi moral zamenjati stanovanje, službo in telefonsko številko. Nekateri bi mogoče morali zamenjati tudi celino.

Zato naj odžalujejo svoje, potem pa vsaki taki, ki ga je pustila, pošljejo velik šopek rož.

S tem, ko ga je vrgla iz stanovanja, mu je naredila največjo uslugo na svetu!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616