Moskisvet.com
image (28)

Novice

Zadela ga je leteča želva

N.J.
25. 07. 2012 08.13
2

Kitajskemu prodajalcu testenin se je, medtem ko je kramljal s strankami v svoji restavraciji, v določenem trenutku pred očmi zavrtelo celo življenje. Skoraj ga je namreč ubila leteča želva.

Yao Chen se je pogovarjal s svojimi strankami pred svojo restavracijo v mestu Chongqing na jugozahodnem delu Kitajske, ko je z višine 12 metrov nanj nenadoma priletela ogromna želva. Padla mu je na nogo in mu zdrobila palec.

Če bi stal le nekaj centimetrov bolj na levi, bi mi žival priletela naravnost na glavo. Zaradi velikosti želve in hitrosti njenega padanja bi bil udarec zame najverjetneje usoden,″ je po nesrečnem dogodku povedal 34-letnik.

Želvo, ki se je splazila iz svoje kletke in padla skozi okno stanovanja v šestem nadstropju 45-nadstropne stavbe, so morali zaradi poškodb, ki jih je utrpela med padcem, uspavati. ″Stranke so me prepričevale, naj iz želve skuham juho, a resnično nisem hotel priklicati še dodatne nesreče. Lahko bi z njo še zastrupil svoje stranke ali kaj podobnega,″ je še dodal Yao.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607