Moskisvet.com
Zac EFFRON

Novice

Slavni igralec šokiral svet, njegov obraz je iznakažen

E.R.
05. 07. 2024 02.00
0

Videz slavnega igralca v novem filmu je pretresel svet.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriški igralec Zac Efron že od nekdaj slovi kot ljubljenec žensk, a v zadnjem času tega s svojim videzom ne upravičuje.

Njegovi oboževalci so bili po ogledu njegovega novega filma "A Family Affair" povsem iz sebe. V romantični komediji, v kateri igrata tudi Nicole Kidman in Joey King, ima 36-letni igralec občutno širšo čeljust in povsem drugačne obrazne poteze, kar je hitro sprožilo kritične komentarje vseh gledalcev.

O tej postavni blondinki trenutno govori cel svet
Preberi še
O tej postavni blondinki trenutno govori cel svet

''Poskušam gledati #AFamilyAffair z #ZacEfronom, vendar me preveč moti to, kar je naredil svojemu lepemu obrazu, zakaj bi si kdo to storil?'' je zapisal uporabnik omrežja X.

"WTF, kaj je naredil z obrazom" in "Pa to ni več on" so zapisali drugi.

Vsi se sprašujejo, kako lahko slavni nogometaš ljubi takšno dekle
Preberi še
Vsi se sprašujejo, kako lahko slavni nogometaš ljubi takšno dekle

Njegov videz je sicer že nekaj časa odmevna tema v različnih medijih.

Zac se je lani pojavil na naslovnici revije Men's Health in takrat prvič poskušal razložiti, kaj se je zgodilo z njegovim obrazom, potem ko so leto dni krožile govorice o številnih plastičnih operacijah. V svojem intervjuju je razkril, da za njegovo preobrazbo kriva nesreča, ki jo je doživel v svojem domu.

Najprej ga je bolela glava, nato je zaspal za 20 dni
Preberi še
Najprej ga je bolela glava, nato je zaspal za 20 dni

 Med tekom doma naj bi mu  v nogavicah spodrsnilo, zaradi česar je z brado udaril v granitno fontano.

Trdil je tudi, da ni vedel, da je bil predmet razprav na družbenih omrežjih in da je dejansko postal viralen zaradi svoje drugačne čeljusti, dokler ga ni poklicala mama in ga vprašala, če je res šel pod nož.

Stara je 56, še vedno pa je ponoči rada poskočna
Preberi še
Stara je 56, še vedno pa je ponoči rada poskočna

"Če bi me skrbelo, kaj si drugi mislijo o meni in da se obremenjujem z njihovimi mnenji, zagotovo ne bi mogel opravljati tega dela," je dejal takrat.

V njegovem imenu je spregovoril tudi njegov prijatelj Kyle Sandilands, ki mu je stopil v bran in dejal, da Zac česa takega nikoli ne bi storil. Zaca pozna že leta, v oddaji The Kyle and Jackie O Show pa je zanikal vsakršne govorice na to temo. "Seveda, da ni imel plastične operacije. Če bi jo imel, bi jaz vedel," je dejal in dodal, da bi se bilo povsem nesmiselno odločiti za poseg, saj je Zac že brez tega videti preveč dobro.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492