Moskisvet.com
image (28)

Novice

'Za seks sem lena'

N.J.
28. 08. 2012 09.45
1

62-letna francoska igralka Corinne Clery je končno zbrala pogum in javnosti predstavila svojega mladega žrebca, 28 let mlajšega ljubimca Angela. V nedavnem intervjuju je celo razkrila podrobnosti iz njune spalnice.

Francoska igralka Corinne Clery je dokaz, da za ljubezen nikoli ni prepozno. Pri 62 letih se je namreč na novo zaljubila, in sicer v 28 let mlajšega Angela. Če jo je v začetku zveze skrbelo, kaj si bodo ljudje mislili o njej, predvsem zaradi razlike v letih, sedaj priznava, da je bil 34-letni Angelo zanjo pravo "darilo, ki je padlo z neba".

Corinne, ki je bila že trikrat poročena in ima že dva vnuka, je za ’ DiPiù’ povedala, da je Angelo vedel, kako pristopiti k njej in osvojiti njeno srce. "Ob njem se počutim zaželeno," je povedala. In kako se razumeta v postelji? "Čeprav sem za seks lena, me s svojo strastjo močno prevzame in pripravi do seksa."

Angelo in Corinne sta se spoznala nekega večera v lokalu, skupaj pa živita že leto in pol. "Naenkrat sem na sebi čutila pogled, ki ni popustil niti, ko so se najine oči srečale. Nato se mi je približal in me prosil za telefonsko številko. To je bil najin začetek in še vedno sva skupaj."

Ko sta šla na prvi zmenek, Corinne pravi, da ji je bilo nekoliko neprijetno, dodaja pa, da jo njegov videz močno privlači. "Zelo mi je všeč, ampak odkrito priznavam, da nisem velikokrat za stvar. Za seks sem lena, je pa res, da je Angelo tako lep, ’čist’ in strasten, da me prepriča. Že samo s pogledom mi pokaže, kako si me želi, in ob njem se počutim privlačno."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578