Moskisvet.com
image (28)

Novice

Služi milijone, živi pa v majhni garsonjeri

N.J.
26. 08. 2015 12.46
8

Amy Schumer je že posnela film, katerega gledanost je dobra, odigrala je več predstav in pripravlja oddajo za eno izmed televizij. Čeprav je njena kariera pravzaprav v razcvetu, 34-letnica ostaja popolnoma prizemljena Iin skromna, s čimer ruši stereotip o ženskih zapravljivkah in verjetno s svojim ravnanjem nabira kar precej plus točk pri moških.

Svetlolaska še vedno živi v majhnem stanovanju v New Yorku, nedavno pa je v nekem radijskem intervjuju razkrila razloge za takošno odločitev. »Sem verjetno najbogatejša oseba, kar jih poznam, ki živi v garsonjeri. Moja postelja je tik ob steni,« je opisala. »Vsi, ki jih poznam, pravijo, da bodo zaslužili z naslednjim projektom, a to govorijo že 11 let, zato raje na zapustim svoje garsonjere,« je še dodala. To sicer ne pomeni, da še ni selila: živela je že v več predelih mesta.

»Leta 2003 sem se preselila v New York, da bi postala igralka, po tem ko sem zaključila študij. Našla sem majhno garsonjero v kitajski četrti za 1275 dolarjev na mesec. Nato sem se namučila s sumljivim posrednikom,« je razložila. Dajal ji je nasvete, kako se znajti v tem velikem mestu, na koncu pa ji je šlo tako slabo, da si je morala poiskati cimra – v garsonjeri! Našla se je študentka iz Ohia, s katero sta si delili najemnino in je spala na raztegljivem kavču. K sreči sta se dobro razumeli in zvečer sta radi gledali Seks v mestu. »Nobena od naju ni imela nekega družabnega življenja, saj je bilo nemogoče povabiti kakšnega prijatelja na obisk,« je dodala.

Nato je selila v dvosobno stanovanje, kjer je plačala po 800 dolarjev na mesec. A tam ni dolgo zdržala, ker je bila cimra prevelika 'vlačuga'.

Komičarka, ki je odraščala v Upper East Sideu, se je nato preselila v Upper West Side. »Našla sem garsonjero preko posrednika in res mi je bila všeč. Všeč mi je bil soseska, pa tudi žuželk ni bilo po stanovanju. Moti me velikost stanovanja, še posebej, ker imam kolo. Ima vse, kar ima velika hiša, le da je pomanjšano.« Ko odpre vrata, se menda komaj stlači mimo.
Doslej je ves čas najemala stanovanja, namerava pa nekega dne kupiti čisto svoje stanovanje. Njene sanje so penthouse v West Villageu. Ta podvig je bojda načrtovala že leta 2011, a ji je takrat bančni uslužbenec rekel, da ni mogoče in da je še daleč od tega, da bi si lahko kupila. Glede na to, da ima njen film "Trainwreck" okoli 11 milijonov zaslužka, je morda zdaj že nastopil pravi čas za nakup stanovanja.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616